Over Expeditierobinson2016.nl

Over Expeditierobinson2016.nl

Expeditie Robinson 2016

Op 1 augustus 2016 is Expeditierobinson2016.nl van start gegaan. De bedoeling van deze website is om bezoekers op een fijne manier te informeren over het nieuws van Expeditie Robinson 2016, seizoen 17. Expeditie Robinson is begonnen op 8 september 2016. Iedere donderdag om 20:30 uur op RTL 5 kan je weer kijken hoe de deelnemers de zogenaamde proeven doen om verder te komen in het programma.

Expeditierobinson2016.nl zorgt ervoor dat je niks meer hoeft te missen van Expeditie Robinson! Op onze website is al het laatste nieuws te vinden en kan je tevens nog meer informatie vinden over het programma. Ook is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hiermee ontvang je dagelijks een mailtje met het laatste nieuws!

Deze website is op vrijwillige basis gemaakt. Wij zijn dus niet in dienst bij RTL!

Over Expeditie Robinson - Expeditierobinson2016.nl

Volg Expeditierobinson2016.nl

Expeditierobinson2016.nl is natuurlijk ook te volgen via social media.
Volg ons via Facebook, Twitter, Google+ en YouTube.

Adverteren

Met ruim 5000 unieke bezoekers per dag is onze doelgroep zeer breed en dus zeker aantrekkelijk om te adverteren. Meer informatie op deze pagina.

Contact

Heb je vragen, een suggestie of wil je misschien schrijver worden op deze website? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier.